Alagna Vini – Kosho Sushi IGP

Alagna Vini – Kosho Sushi IGP

11,50 incl. btw

De druiven van de Kosho Sushi wijn groeien bij Marsala en Mazara del Vallo, zuidwest van Sicilie. Een mooie blend gemaakt van Inzolia en Catarratto dat goed tot zijn recht komt bij Japans en andere Aziatisch eten. De kleur van de wijn is intens strogeel en de aroma’s van het boeket is delicaat fruitig en gebalanceerd. De smaak is fris en gestructureerd, harmonieus en mooie zachte zuren.

De kar op het label is gekozen als symbool van deze wijn, omdat het een element is dat in beide culturen aanwezig is (Siciliaanse kar en Aziatische riksja).

Beschrijving

Kosho is de eerste wijn in Italië die wordt gemaakt met een blend van Siciliaanse witte druiven. Speciaal geselecteerd om te combineren met de beste gerechten uit de Japanse keuken, zoals sushi.

Extra informatie

Producent

Land

,

Appelatie

Druivenras

,

Soort

Jaargang

Serveertemp.

Alcohol

Inhoud Fles

Titel

Ga naar de bovenkant